İstanbul Bakırköy

hamitdr.JPG

Uzm. Dr. Hamit Zafer GÜVEN

ÖZGEÇMİŞ

1978 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokulu İstanbul'da tamamladı. 1996 yılında Kadıköy Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. 2002 yılında İstanbul Tıp Fakültesi'nden mezun oldu ve kadın doğum ihtisasına Bakırköy Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde başladı. 2008 yılında mecburi hizmet dolayısıyla ilk görev yeri olan Konya Bozkır Devlet Hastanesi'ne atandı. 2010 yılında Ankara Etimesgut Asker Hastanesi'nde askerlik görevini tamamladı. 2010-2013 yılları arasında özel sektör deneyimi oldu. 2012-2013 yıllarında özel bir kurumda başhekimlik görevini ifa etti. 2013 yılı kasım ayında Bayrampaşa Devlet Hastanesi'ne uzman doktor olarak atandı.  2017 yılı nisan ayından itibaren, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde başhekim yardımcısı olarak görevlendirildi. Evli ve 2 erkek çocuk babasıdır.