Çocuk Dostu Sürüntü Örneği Alım Odası
04 Şubat 2022

Sevgili anne-babalar,
Stresli tıbbi prosedürler çocukların hastane sürecinde yaygın olarak karşılaşmak durumunda kaldıkları işlemlerdir.
Çocuğun yaşı, gelişimsel düzeyi, önceki hastane deneyimleri ve sağlık personeliyle karşılaşma sıklığı çocuğun kaygı düzeyini etkilemektedir.
Bununla birlikte çocuklara uygulanan her türlü ağrılı işlem çocukların ve ailelerinin stres ve kaygı deneyimlemesine neden olmaktadır.
Fiziksel olarak gelişimi tamamlanmış ancak sürekli gelişmeye ve büyümeye devam eden çocuk bireyler deneyimlemek zorunda kaldıkları hastane mekanlarından kolayca olumsuz yönde etkilenebilmektedirler.
Bu noktada proje kapsamında, merkeze çocukların alınarak hazırlandığı, alanında ilk ve tek olan çocuk dostu sürüntü örneği alım odasını hizmetinize sunmaktayız.

Yarının erişkinlerine geçmiş olsun dileklerimizle…